Avion Beograd Istanbul cena Pegasus

Koja je avion Beograd Istanbul cena Pegasus za period putovanja 28.oct i povratak 08.nov. Hvala. Kosta Lukić, Mladenovac

Posetilac: Kosta Lukić, Mladenovac
Datum: 15.10.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avion Beograd Istanbul cena Pegasus

Poštovani gospodine Lukiću,

Ukoliko se odlučite za kupovinu avionske karte za period putovanja 28.10-08.11.18. cena avionske karte avion Beograd Istanbul cena Pegasus iznosi 15521 dinar (povratna karta sa svim plaćenim taksama)! Ukoliko želite po ovoj zaista povoljnoj ceni da putujete na relaciji avion Beograd Istanbul cena Pegasus bilo bi dobro da kartu kupite što pre zato što su cene podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi teme avion Beograd Istanbul cena Pegasus možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Takođe, sve promocije u vezi leta avion Beograd Istanbul cena Pegasus možete pratiti na našim Facebook i Twitter stranama.


Slična pitanja i odgovori


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Tursku

Za svako putovanje, pa tako i zaputovanje na liniji avion Beograd Istanbul cena Pegasus bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaša putna zdravstvena osiguranja možete kupiti KLIKOM OVDE.

Rezervacija i kupovina avionske karte

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.